[ Kattenbak ] - De 4 beste kattenbakken voor jou kat.

[ Kattenbak ] - De 4 beste kattenbakken voor jou kat.
kattenbak

Een kattenbak is zo wat het allerbelangrijkste om te halen voor je kat, althans dat is mijn mening... Want waar moet je kat anders heen als zij/hij haar behoeftes moet doen?

Een kattenbak is zeer benodigd, ook als je een kat hebt die vaak op avontuur gaat. Dit voorkomt ook dat ze gaan sproeien.

Sproeien ze echter wel plots in huis, is het beter eens een deskundige te contacteren, zo kan je constateren of ze dit al dan niet doen vanwege een medische aandoening.

Maar als je geen kattenbak hebt, of je maakt hem niet geregeld schoon, zal jou kat ook in huis beginnen plassen en haar / zijn behoeftes doen.

Daarom is een kattenbak dus ook heel belangrijk.

Een kattenbak van kwaliteit daar in tegen - heeft nog veel meer voordelen. Zo zijn sommige kattenbakken veel makkelijker om schoon te maken.

Sommige kattenbakken hebben zelfs filters, echter kijk ik vooral naar betaalbare kattenbakken, want niet iedereen heeft geld genoeg.

Daarom volgde ik een specifieke checklist en heb ik de kattenbakken op basis van mijn checklist gerangschikt. 

Aan welke eisen moet de kattenbak voldoen?!
  1. Is het snel geleverd?
  2. Is het van hoge kwaliteit?
  3. Is het goedkoop?
  4. Wat vinden anderen ervan?
Deze eisen zullen mij verder helpen om kattenbakken te vinden die iedereen kan betalen, en dan ook zonder risico te kopen.

Echter is iets online kopen nooit zonder risico, daarom zoeken we vooral op bol.com omdat zij nogal strenge regels hebben, het tegenovergestelde van aliexpress dus.

1. [ Kattenbak ] - Aanbevolen - Beeztees Romeo kattenbak.

kattenbak

Deze kattenbak is niet alleen aanbevolen door mij, maar heeft ook maar liefst een review score van 4.3 / 5 met 156 reviews.

Echte kwaliteit dus, wat dan ook bevestigd is door een heleboel mensen.
De afmetingen : Afmeting: 54x33x42 cm

Als je een kattenbak zoekt die goedkoop is en van hoge kwaliteit, dan is dit de kattenbak die je zoekt. Deze heb ik dan zelf ook staan.

Het is een relatief goedkope, en snel geleverde kattenbak geliefd door zowel mij, als 156 anderen! Ja hoor een echte aanrader.

De kattenbak kost dan ook maar €13,99.

Productinformatie: 

  • Verkrijgbaar in grijs en wit.
  • Is gemaakt uit kunststof.
  • Is een gesloten kattenbak.
  • Is niet zelfreinigend.
Zoals je zelf ziet krijg je dus ook waar voor je geld, het enige nadeel is dan ook dat het geen zelfreinigende kattenbak is...

...Maar dat zie je dan ook weer aan de prijs!

Waarom deze kattenbak vanboven staat is heel simpel. Het is kwaliteit, en het is snel geregeld... Plus nog eens heel goedkoop.

Zeker een aanrader als je jou kat wilt verwennen.
Koop bij bol.com

2. [ Kattenbak ] - Imac Easy cat kattenbak.
kattenbak

Deze bak is aanbevolen door heel wat mensen. Deze kattenbak kost dan ook weer ietsje meer, en gezien aan de kwaliteit, is het meer een design verschil in plaats van een kwaliteit verschil.

De kattenbak is maar liefst aanbevolen door 141 mensen met een review score van maar liefst 4.5 / 5 Dus je krijgt wel waar voor je geld.

De afmetingen: Afmeting: 40,5 x 50 x 41 cm 

Hij is vrij goedkoop en is maar slechts een euro duurder als de bovenstaande kattenbak, en kwaliteit gezien op het zelfde niveau.

De kattenbak kost maar €15,44.

Productinformatie:

  • Verkrijgbaar in het wit.
  • Gemaakt met kunststof
  • De kattenbak is niet zelfreinigend.
  • Het is een gesloten kattenbak.
Het is wel een mooie kattenbak, maar volgens sommige niet gemakkelijk tijdens het schoonmaken. Zelf vind ik dit een beetje eraan liggend of je handig bent of niet.

Ook denk ik dat het vrij belangrijk is dat je handig bent, dan is het ook veel gemakkelijker om dingen proper te maken.

Toch krijg je waar voor je geld.

Ik raad deze kattenbak vooral aan als je jou kat ietsje meer gunt en je er niet te veel voor kan betalen. Deze kattenbak kan je zien als luxe voor een lage prijs.
Koop bij bol.com

3. [ Kattenbak ] - Imac kattenbak zuma met schuiflade.
kattenbak

Deze bak is luxe, en dat is dan nog maar zacht uitgedrukt. Echter merk je dit zeker wel in de prijs en kwaliteit.

Niet dat de kwaliteit zo heel veel beter is, echter merk je wel dat je meer betaald voor iets dat het waard is, en krijg je dus wel waar je voor betaald.

De afmetingen: Afmetingen: 56x40x42,5 cm.

Ik moet wel toegeven dat voor wat je betaald deze kattenbak relatief goedkoop is, en het dus ook zeker waard is om te kopen.

De kattenbak kost  €36,95.

Productinformatie:

  • De kleur is antraciet.
  • Deze bak bevat een lade.
  • Materiaal is kunststof.
  • Is niet zelfreinigend.
Zoals je ziet krijg je dus echt wel waar je voor betaald, je betaald dan ook voor één van de duurdere kattenbakken... en dus ook exclusievere.

De lade kan je dan ook perfect gebruiken om het schepje in te steken, dit is op zijn eigen manier dan weer praktisch aangezien je het zo altijd weet te vinden.

Deze kattenbak raad ik niet perse aan aangezien het gewoon meer luxe bevat qua materiaal, maar op basis van benodigdheden eigenlijk gelijk gaat met de andere bakken.
Koop bij bol.com

4. [ Kattenbak ] - Zelfreinigende kattenbak Large.
kattenbak

Deze kattenbak is een heel pak duurder maar heeft dan ook een zeer geldige reden om op nummer 4 te staan.

Want geloof het of niet, deze kattenbak is relatief goedkoop voor wat je krijgt.  Het is dan ook een vrij grote kattenbak, en dan ook aangeraden voor grote katten.

De afmetingen: Afmetingen: 50x56x50cm.

Het is veel duurder, maar je krijgt dan ook heel veel ervoor terug en kwaliteit gezien zitten ze allemaal op hoog niveau.

De kattenbak kost €46,50.

Productinformatie:

  • Zelfreinigend.
  • Materiaal is kunststof.
  • De kleur is bruin.
  • Bevat een lade.
Zoals je ziet betaal je in het algemeen een heel pak meer dan bovenstaande kattenbakken, toch krijg je voldoende hiervoor terug.

Waardoor staat deze op nummer 4 en niet op nummer 1? Wel dat is vrij simpel aangezien ik ook rekening hou met functionaliteit en de prijs.

De luxe is vrijwel overbodig, toch is dit zelf een keuze.
Koop bij bol.com

Reacties